Zondaarsgebed

Lieve Here God en Vader,
Ik wil vandaag met mijn leven bij U komen.
Ik wil vergeving vragen voor mijn zonden.
Alle zonden die ik, in mijn leven zonder U, heb begaan. Ik zie in dat ik het offer van de Here Jezus Christus nodig heb voor vergeving van die schuld ten opzichte van U. Here Jezus, ik wil U aannemen als mijn persoonlijke Redder en Verlosser. Dank U dat U ook voor mijn zonden stierf aan het kruis.
Ik wil mijn hart voor U openen. Wilt U door Uw Heilige Geest in mijn hart komen wonen en mij vernieuwen van binnenuit. Leer mij om U te volgen en te gehoorzamen. Leer mij Uw woord te lezen en te begrijpen.Dank U dat ik op grond van Uw woord mag weten kracht ontvangen te hebben om een kind van God te worden. Ik leg mijn leven van nu af aan in Uw hand.
Amen.

Reageren of je hart luchten?

Heb je een (persoonlijke) vraag of zou je graag eens je hart luchten? Je kunt ons mailen. Schrijf hieronder je berichtje en binnen enkele dagen zal een medewerker van onze afdeling Nazorg op je reageren. Het spreekt vanzelf, dat je bericht vertrouwelijk behandeld wordt.

Gebeds Verzoek 

Wij willen graag jouw zorgen aan God voorleggen. Wij zullen jouw verzoek strikt vertrouwelijk behandelen. We garanderen dat ons gebedsteam voor je zal bidden en dat wij verder geen ongewenst contact met je zullen zoeken. Onze hoop is dat je je door ons gebed ondersteund en gehoord mag voelen. Het gebedsteam neemt je verzoek gedurende 7 tot 10 dagen mee in hun voorbede


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.